بهتاش - برای سلامتی یکدیگر بکوشیم

اینجا محلی است برای افزایش آگاهی من در استفاده درست از موادغذایی طبیعی و روش درست زندگی بر اساس آموزه های طب سنتی

بهتاش - برای سلامتی یکدیگر بکوشیم

اینجا محلی است برای افزایش آگاهی من در استفاده درست از موادغذایی طبیعی و روش درست زندگی بر اساس آموزه های طب سنتی

بهتاش - برای سلامتی یکدیگر بکوشیم

اینجا محلی است برای افزایش آگاهی من در استفاده درست از موادغذایی طبیعی و روش درست زندگی بر اساس آموزه های طب سنتی

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه

آیا به شام نیاز داریم؟

يكشنبه, ۵ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۱ ب.ظ

از اشکالات دیگر نخوردن شام این است که شخص به علت گرسنگی نمی ‏تواند با آرامش به خواب رود و خوابی آرام و راحت داشته باشد که این امر خود موجب استرس و فشار عصبی می ‏شود.

وقتی شام نمی خوریم و می خوابیم حرارت در بدن جمع می شود و چون غذایی نیست از رطوبت غریزی، بدن خرج می کند و خشکی و سردی ایجاد می کند و در نتیجه فرد سست و ضعیف می شود.

وقتی انسان می خوابد قوای نفسانی به داخل کشیده و سطح بدن سرد می شود و قدرت هضم بالا می رود پس انسان به شام نیاز دارد و رژیم های حذف شام و یا این فرضیه غلط که شامت را بده به دشمنت بخورد کاملا اشتباه است.

افرادی که شام میل نمی ‏کنند، صبح پس از برخاستن از خواب، به علت افت قندخون معمولا دچار خستگی، بی‏ حوصگی، افسردگی و سایر عوارض عصبی می ‏شوند. از طرفی تمایل زیادی به خوردن صبحانه چرب و شیرین و پُر کالری پیدا کرده که برای سلامتی مضر است. صبحانه را بهتر است گرم و در ساعت ساعات اولیه صبح نوش جان کنید.

 

برای شام چه بخوریم؟

استفاده از کربوهیدرات‏ های پیچیده، یعنی مواد نشاسته‏ ای، مانند نان، ماکارونی، سیب زمینی برای وعده شام مناسب است، زیرا قند حاصل از مواد نشاسته ‏ای به تدریج وارد خون شده و موجب گرسنگی سریع نمی‏ شود و سیری حاصل از مصرف مواد نشاسته ‏ای طولانی مدت ‏تر از مواد قندی است.

 


مناسب ترین شام در تابستان

در فصل تابستان می‏ توان از غذاهای سبکی مانند نان و پنیر و یک نوع میوه فصل مانند هندوانه، طالبی،خربزه‏، انگور و یا نان و پنیر و گردو (به مقدار مختصر) به همراه خیار و گوجه‏ فرنگی استفاده نمود.

 

مناسب ترین شام در زمستان

در فصل زمستان نیز می ‏توان ساندویچ‏ های سبک خانگی مانند ساندویچ تخم ‏مرغ آب‏ پز سفت، ساندویچ مرغ یا پنیر و گردو و خیار و گوجه‏ فرنگی یا عدسی، خوراک  لوبیا چیتی یا انواع لوبیا که در تهیه آن ها از انواع سبزیجات مانند گوجه‏ فرنگی، فلفل دلمه ‏ای، پیاز، سیب ‏زمینی و امثال آن استفاده شده شامی لذیذ با ارزش تغذیه ‏ای بالا تهیه کرد.

 

چی نخوریم؟

چلو خورش چرب و سرخ کرده و یا کوکو، کتلت، انواع فست فود پیتزا و سایر غذاهای چرب و پُر روغن، نه تنها برای شام، بلکه در هیچ یک از وعده‏ های غذایی دیگر، مصرف مواد سرخ کرده و چرب، شیرین یا شور توصیه نمی ‏شود.

 

 منبع: وب سایت رسمی بهتاش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی