خواص درمانی ریواس
غذاهای ایرانی و ریواس
ریواس که جز سبزی ها محصوب می شود، در برخی از غذاهای ایرانی به صورت خام و یا پخته مانند سالاد یا خورش ریواس و در خوراکی های دیگر همراه با کنگر و کرفس مصرف می شود. همچنین به صورت کوفته ریزه و گوشت قرمه همراه با سبزی و نعناع نیز پخته می شود.
خواص درمانی ریواس
ریواس ملین و دوست معده و کبد است. ریواس ضد کرم و مسکن کیسه صفرا است. آب ریواس را جهت برطرف نمودن برخی از ناراحتی های پوستی مانند زخم های چرکین و آبسه مورد استفاده قرار می دهند. ریشه ریواس خاصیت ضد یبوستی داشته و بر طرف کننده بی اشتهایی و نارحتی های دستگاه گوارشی است. ریواس اثر ضد گاز و نفخ معده دارد و سوءهاضمه را برطرف می سازد. ریشه ریواس معالج کم خونی است.
مضرات ریواس
مصرف بیش از اندازه ریواس به علت داشتن مقادیر اسید اکسالیک باعث جلوگیری از جذب کلسیم و منیزیم توسط بدن می شود و ریسک ابتلا به پوکی استخوان را بالا می برد.
منبع: دکتر کیان مهر